Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ξενοδοχείων Ι (253-NI-2030)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΑΛΟΥΜΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές γνώσεις και ικανότητες διοίκησης εστιατορικών εκμεταλλεύσεων εντός και εκτός ξενοδοχειακών μονάδων, Στόχοι είναι να αποκτήσουν γνώσεις ως προς την οργάνωση, διαχείριση προσωπικού, οικονομικό έλεγχο, προώθηση πωλήσεων και τεχνικών παραγωγής εδεσμάτων και σερβιρίσματος των εστιατορικών τμημάτων ξενοδοχείων ή των ανεξάρτητων εστιατορικών επιχειρήσεων.
ΛιγότεραΣκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές γνώσεις και ικανότητες διοίκησης εστιατορικών εκμεταλλεύσεων εντός και εκτός ξενοδοχειακών μονάδων, Στόχοι είναι να αποκτήσουν γνώσεις ως προς την οργάνωση, διαχείριση προσωπικού, οικονομικό έλεγχο, προώθηση πωλήσεων και τεχνικών παραγωγής εδεσμάτων και σερβιρίσματος των εστιατορικών τμημάτων ξενοδοχείων ή των ανεξάρτητων εστιατορικών επιχειρήσεων.
Σκοπός του μαθήματος είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές γνώσεις και ικανότητες διοίκησης εστιατορικών εκμεταλλεύσεων εντός και εκτός ξενοδοχειακών μονάδων, Στόχοι είναι να αποκτήσουν γνώσεις ως προς την οργάνωση, διαχείριση προσωπικού, οικονομικό έλεγχο, προώθηση πωλήσεων και τεχνικών παραγωγής εδεσμάτων και σερβιρίσματος των εστιατορικών τμημάτων ξενοδοχείων ή των ανεξάρτητων εστιατορικών επιχειρήσεων.