ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
Staphylococcus  8/5/19 
Μικροβιολογικά Κριτήρια  16/3/20 
ΤΜΗΜΑΤΑ Β.ΚΥΡΑΝΑ  1/3/24 
ΦΥΛΛΑ ΕΡΓΟΥ  26/3/24 
01. Ολική Μεσόφιλη Χλωρίδα (ΟΜΧ) 3.44 MB9/3/21
02. Ψυχρόφιλα- Ψυχρότροφα 1.06 MB9/3/21
03. Εντεροβακτηριοειδή-Κολοβακτηριοειδή-E. coli 2.7 MB5/4/21
05. Οξυγαλακτικά Βακτήρια (LAB) 3.58 MB16/2/21
06. Ζύμες - Μύκητες 1.51 MB3/4/22
07. Listeria monocytogenes 1.13 MB16/2/21
08. Salmonella 1.82 MB16/2/21
10. Μικροβιολογικές Αναλύσεις Τροφίμων 5.96 MB16/2/21
ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΥΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ ΑΠΟΙΚΙΩΝ 545.43 KB23/3/21
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ 402.04 KB17/4/23
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ  
Συμπληρωματικό - Ενημερωτικό υλικό
2.06 MB28/5/20
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ Listeria monocytogenes KATA FDA 160.7 KB2/5/24
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ Listeria monocytogenes KATA ISO 161.96 KB2/5/24
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Α ΜΕΡΟΣ 22.32 MB7/4/20
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Β ΜΕΡΟΣ 3.69 MB17/5/20
Υπολογισμοί MPN 50.39 KB19/4/21
ΦΥΛΛΟ ΕΡΓΟΥ - ΠΡΟΤΥΠΟ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 38.63 KB25/4/23