MARKETING ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΣΠΗΛΙΩΤΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ

Περιγραφή

Το αντικείμενο του μαθήματος εστιάζει σε 4 κύριους άξονες;

1. Θεμελιώδεις Αρχές του Μάρκετινγκ

2. Πελάτες - Καταναλωτές και δημιουργία αξίας

3. Επικοινωνία - Δημιουργία περιεχομένου

4. Σχεδιασμός και Στρατηγική Μάρκετινγκ

 

Μέσα από μελέτες περιπτώσεων έμφαση δίνεται στο Μάρκετινγκ στον χώρο των τροφίμων.

 

Το μάθημα περιλαμβάνει 3ωρες εβδομαδιαίες διαλέξεις, συζήτηση πάνω σε μελέτες περίπτωσης, τελική εργασία και παρουσίαση.

Ημερολόγιο