Παρουσίαση/Προβολή

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΕΩΡΙΑ
(FST243) - ΚΟΝΤΕΛΕΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Περιγραφή Μαθήματος
Η ύλη του μαθήματος θα καλύψει τις παρακάτω ενότητες:
1. Εισαγωγή στην Μικροβιολογία Τροφίμων
2. Παράγοντες που επιδρούν στην ανάπτυξη μικροοργανισμών
3. Μικροβιολογία τροφίμων που υφίστανται θερμική επεξεργασία
4. Μικροβιολογία κονσερβοποιημένων τροφίμων
5. Συντήρηση τροφίμων σε χαμηλές θερμοκρασίες
6. Συντήρηση τροφίμων με χημικά συντηρητικά
7. Μικροβιολογία ζυμούμενων τροφίμων
8.Μικροβιολογία αφυδατωμένων τροφίμων
9. Μικροβιολογία τροφίμων που υφίστανται ακτινοβόληση
10. Μικροβιολογία τροφίμων σε τροποποιημένες ατμόσφαιρες
11. Μικροβιολογική Ανάλυση
12. Ταχείες μέθοδοι στην Μικροβιολογική Ανάλυση
Ημερομηνία δημιουργίας
Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019
-
Δεν υπάρχει περίγραμμα