(OINO104) - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ
Περιγραφή Μαθήματος
Σκοπός του μαθήματος είναι
Να κατανοήσουν οι φοιτητές την τεχνολογία της βυνοποίησης και τη σημασία της στην ζυθοποίησης, να γνωρίσουν δηλαδή χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης, τα στάδια της διαδικασίας παραγωγής καθώς και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος και να κατανοήσουν τη σημασία και το σκοπό του κάθε σταδίου και χαρακτηριστικού.
Να συμμετάσχουν οι σπουδαστές στις μηχανικές και χημικοτεχνικές αναλύσεις του κριθαριού και της βύνης καθώς και στον ποιοτικό έλεγχο της βύνης και του γλεύκους.
Να παράγουν οι φοιτητές τη δική τους βύνη και εν συνεχεία να είναι σε θέση να την αξιολογήσουν.
Ημερομηνία δημιουργίας
Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013