ΤύποςAρχείο ΚάτωΜέγεθοςΗμερομηνία
ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ  16/11/22 
Μικροβιακές αλλοιώσεις  16/1/20 
ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ  16/11/22 
Ενότητα 1. Εισαγωγή 16.68 MB16/10/19
Ενότητα 2α. Μικροοργανισμοί στην Μικροβιολογία Τροφίμων (βακτήρια) 41.74 MB17/10/19
Ενότητα 2β. Μικροοργανισμοί στην Μικροβιολογία Τροφίμων (Μύκητες) 11.41 MB8/11/18
Ενότητα 3α. Εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών 8.1 MB8/11/18
Ενότητα 3β. Ενδογενείς παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών 6.17 MB8/11/18
Ενότητα 4α. Μικροβιακές αλλοιώσεις ζωικών προιόντων 3.15 MB8/11/18
Ενότητα 4β. Μικροβιακές αλλοιώσεις τροφίμων φυτικής προέλευσης 3.35 MB8/11/18
Ενότητα 5α. Βακτήρια που προκαλούν τροφικές δηλητηριάσεις 4.95 MB8/11/18
Ενότητα 5β. Βακτήρια που προκαλούν τροφικές δηλητηριάσεις 4.02 MB8/11/18
ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - Θ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023 469.89 KB22/1/23
ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ - 2022 - Εκδ. 01 5.98 MB8/11/22