Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ξενοδοχείων Ι (253-NI-2030)
Έγγραφα
Τύπος | Aρχείο | Μέγεθος | Ημερομηνία | |
---|---|---|---|---|
Σχεδιασμός menu | 10.82 MB | 14/1/21 | ||
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ | 97.95 KB | 22/1/22 | ||
ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ | 678.8 KB | 22/1/22 | ||
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ f&B ΑΘΗΝΑ ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΥ | 2.41 MB | 27/1/23 | ||
ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΤΑΓΩΝ | 13.25 KB | 22/1/22 | ||
PP ΘΕΩΡΙΑ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΩΝ | 29.66 MB | 14/1/21 | ||
JOB DESCRIPTION | 313.4 KB | 22/1/22 | ||
JOB DESCRIPTION | 236.09 KB | 22/1/22 | ||
JOB DESCRIPTION | 559.92 KB | 22/1/22 | ||
JOB DESCRIPTION | 380.6 KB | 22/1/22 | ||
JOB DESCRIPTION | 1.11 MB | 22/1/22 | ||
excell κοστολόγησης | 33.36 KB | 14/1/21 |