Πλατφόρμα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η πλατφόρμα UNIWA Open eClass αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

 • - Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 - 2:28 μ.μ. -

  Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φοιτητές ότι η εγγραφή μαθημάτων στο E-class δεν σχετίζεται με την εγγραφή μαθημάτων που κάνετε στην Γραμματεία του Τμήματος σας.

  Οι εγγραφές στα μαθήματα στο E-class δεν γίνονται αυτόματα αλλά θα πρέπει ο κάθε φοιτητής να εγγράφεται στα μαθήματα που επιθυμεί να παρακολουθήσει.

 • - Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 - 9:28 μ.μ. -

  Για να μπορούν οι ιδρυματικοί χρήστες(φοιτητές - καθηγητές) να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα eclass.uniwa.gr είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η εγγραφή τους σε αυτή.  Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι να διαθέτουν ιδρυματικό λογαριασμό (email@uniwa.gr).

  Η εγγραφή γίνεται επιλέγοντας στο μενού αριστερά το κουμπί "Εγγραφή". Για την εγγραφή(φοιτητές) ή αίτησης εγγραφής(καθηγητές) θα πρέπει ο χρήστης να συμπληρώσει ΜΟΝΟ το όνομα χρήστη (χωρίς το domain "@uniwa.gr") και το συνθηματικό του.

  ΠΡΟΣΟΧΗ:

  α) Οι φοιτητές με την εγγραφή τους έχουν απευθείας πρόσβαση στην πλατφόρμα.

  β) Ο αριθμός μητρώου(ΑΜ) των προπτυχιακών & μεταπτυχιακών φοιτητών είναι το αριθμητικό τμήμα του username.

  γ) Οι καθηγητές για να αποκτήσουν πρόσβαση στην πλατφόρμα θα πρέπει να περιμένουν πρώτα να εγκριθεί η αίτηση εγγραφής τους από τον διαχειριστή (θα λάβουν ενημερωτικό email για την έγκριση).

   

  Για τεχνική υποστήριξη της πλατφόρμας, το email επικοινωνίας είναι : eclass@uniwa.gr

 • - Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 - 2:15 μ.μ. -

  Αναλυτικές οδηγίες δημιουργίας άσκησης τύπου Turnitin στην πλατφόρμα eclass.uniwa.gr θα βρείτε εδώ.

Ανοιχτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα:


Οδηγίες εγγραφής στην πλατφόρμα

 Συνδεδεμένοι χρήστες: 786
Available on the App Store
Available on the Play Store